Кількість повідомлень : 92 Дата реєстрації : 20.01.2024 Вік : 32 Місцезнаходження : Ukraine
Тема: Такседо Маск Вт Лист 05, 2024 7:38 am
Ім`я на Земліі: Мамору Чіба (Мамору Джиба\Тіба) Ім’я латиницею: Mamoru Chiba Звання воїна: Такседо Маск \Такседо Камен Інші імена: Лицар Місячного сяйва (2сезона аніме90-х) , принц Землі Ендиміон,Темний Єндиміон, Новий Король Землі Ендиміон у майбутньому. Вік: 18 Зріст: 180 см День Народження: 3 Серпня Знак зодіаку: Лев Сім'я: Сирота. Батьки загинули в автокатастрофі коли йому було 6 років. Хобі: Мамор. любить читати книги . Спортивний біг. Та культурні завходи. Його цікавлять різні сфери,тому він відвідує різні галуззі і має багато знайомств.
Не улюблене заняття: Бути не зайнятим. Улюблений предмет: Фізика. Не улюблений предмет: Відсутній. Улюблені кольори: Чорний,червоний,лавандовий. Улюблена їжа: Пиріжки з м`ясом ,чорний шоколад. Ненависна їжа: Не перебірливий. Недоліки: Часом перегинає палицю з жартами. Переваги: Телерантний з іншими, благородний. Чуйний. Боїться: Боїться зашкодити ближнім. Девіз у житті: «Сльозами горю не допоможеш!» Мрія: Стати сильнішим ,що б змогти захистити Землю і свою сім`ю. Мріє побувати: Пдорожувати з Усагі