Кількість повідомлень : 92 Дата реєстрації : 20.01.2024 Вік : 32 Місцезнаходження : Ukraine
Тема: Планета Кінмоку Вт Лист 05, 2024 7:53 am
Опис: Принцеса королівства Танкей на планеті Кінмоку. Після того, як її планета, королівство та коханий були знищені Галаксією, втекла на Землю, щоб попросити про допомогу Сейлор Мун. У цій подорожі її супроводжували охоронці - Воїни Зоряного Світу. Однак у дорозі на них напав ворог. Якюу була поранена і загубилася. Щоб вилікувати рани, вона сховалася в курниці. Ця курителька, з якої, до речі, виходить аромат оливок, потрапила до Чибі Чібі (Сейлор Космос). Та нікому її не віддавала, навіть Зоряним Війницям, хоча вони дуже просили. Нарешті принцеса вийшла до них сама і почала агітувати Сейлор Мун вступити в битву з Галаксією. Особливо довго просити не довелося.
У нульовій зірці сузір'я Стрільця, куди попрямували всі Воїтельки, принцеса вперше проявила себе, як Сейлор Какюу. Вона навалювала Леті та Мнемозіні – підручним Галаксії. Щоправда, Воїнам Зоряного Світла, що супроводжували її, пощастило менше. Вони впали в річку забуття, і їх Зоряне Насіння було викрадено. Але Сейлор Какюу не впала у депресію. Вона хвацько билася з іншими підручними Галаксії - Сейлор Хі, Сейлор Фі і Сейлор Важкометалевою Метеликом. Сейлор Мун допомогла їй, вбивши Фі, але сама Какюу все ж таки впала в боротьбі з Хі.
Атаки та перетворення:
Kinmoku Star Power, Make Up! – за допомогою цієї фрази Принцеса Какюу стає Сейлор Воїтелькою. Можна перекласти як «Зоряна сила планети Кінмоку! Перевтіли!».
Starlights Royal Straight Flush – перша атака, що складається з карток, що швидко летять. Сейлор Какюу використовує її проти Хі та Фі у 49 акті 18 тома.Kinmoku Fusion Tempest – атака квітами оливи. Використовувалася як контратака проти атаки Сейлор Фі у 49 акті 18 тома.
Ім`я на Земліі: Сейя Коу Звання воїна: Сейлор Зоряний Воїн Вік: 16 років Зріст: День Народження: 30 Липня Знак зодіаку: Лев Сім'я: Напарники . Хобі: Грати в американський футбол. Не улюблене заняття: Улюблений предмет: Не улюблений предмет: Улюблені кольори: Улюблена їжа: Ненависна їжа: Недоліки: Переваги: Боїться: Девіз у житті: Мрія: Мріє побувати:
Ім`я на Земліі: Таїкі Коу Ім`я латиницею:Taiki Kou Приблизний переклад імені: Світло Повітря. Звання воїна: Сейлор Зоряний Творець Вік: 16 Зріст: День Народження: 30 Травня Знак зодіаку: Близнюки Група крові: АВ Живе: з напарниками Хобі: читання поезії Не улюблене заняття: Улюблений предмет: Астрономія,мцзика. Не улюблений предмет: Фізична культура Улюблені кольори: Жовтий Улюблена їжа: Полуничний пиріг Ненависна їжа:відсутня Недоліки: Іноді перегинає палку в спілкуванні. Переваги: Може визнавати неправоту і змінювати свою думку. Боїться: Втратити останній шанс на порятунок . Девіз у житті: "У нас є своя мета,не важливо що буде з іншими" Мрія: Знайти принцесу Какуі,відродити планету Кінмоку Мріє побувати:
Ім`я на Земліі: Ятен Коу Ім`я латиницею: Yaten Kou Звання воїна: Сейлор Зоряний Цілиитель Вік: 16 Зріст: День Народження: 8 Лютого Знак зодіаку: Водолій Група крові: В. Сім'я: Живе з напарниками Хобі: Не улюблене заняття: Улюблений предмет: Не улюблений предмет: Улюблені кольори: Улюблена їжа: Ненависна їжа: Недоліки: Переваги: Боїться: Девіз у житті: Мрія: Мріє побувати: